Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 94g681kcal1.1g0.4g76.3g0g
Tattarijauho, Myllynparas49g166kcal6.3g32.9g0.8g2.6g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 45g155kcal2.5g34.3g0.5g0.6g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Parsakaali brokkoli 300g105kcal13.9g5.9g0.9g7.5g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g113g180kcal19.1g1.1g10.1g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio150g210kcal4.2g9.8g18g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 188g120kcal6g9g6.6g0g
Kaurajauho 41g155kcal6g23.5g3g4.1g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 90g64kcal2.7g4.3g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2394g4039kcal155g246g265.8g29.6g
Valittu annoskoko1197g2019kcal77.5g123g132.9g14.8g
Annoskoko puolitettuna599g1010kcal38.8g61.5g66.5g7.4g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712