Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali478g101kcal5.7g16.2g1g10g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Paprika punainen 51g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g17g3.9kcal0.1g0.5g0.2g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön11g79kcal0.2g0.5g1.8g0g
Kasvisliemikuutio 6.2g19kcal0.6g0.8g1.5g0.1g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g17g139kcal0g0g15.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha337g560kcal64g0g33.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2394g1861kcal143.6g46g107.8g24.2g
Valittu annoskoko1197g930kcal71.8g23g53.9g12.1g
Annoskoko puolitettuna599g465kcal35.9g11.5g27g6.1g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737