Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen50g13kcal0.5g2.3g0.2g1g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto63g175kcal11.9g0g13.8g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g200g84kcal3.2g17.2g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.1g2.2g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g125g34kcal1g6.4g0.5g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2395g1352kcal113g56.8g74g11g
Valittu annoskoko1198g676kcal56.5g28.4g37g5.5g
Annoskoko puolitettuna599g338kcal28.3g14.2g18.5g2.8g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757