Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 163g47kcal1.6g7.5g0.5g2.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.8g0.1g0.7g
Selleri, annos 50g75g11kcal0.8g2.3g0g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 115g20kcal2.4g0.2g0.3g2.8g
Pekoni rasvainen 70g263kcal8.4g0g25.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g50g140kcal9.5g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2396g1129kcal50.6g54g76.2g20g
Valittu annoskoko1198g565kcal25.3g27g38.1g10g
Annoskoko puolitettuna599g282kcal12.7g13.5g19.1g5g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.3g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435208