Paholaisenkastike

Pilko sipulit ja paprika tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen.

Lisää mausteet.

Jauha kaikki aineet tasaiseksi soseeksi.

Valuta lopuksi öljy kastikkeen sekaan ohuena nauhana koneen koko ajan käydessä.

Säilytä kastike jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Suttu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipulietana 80g388kcal6.9g3.1g39.3g0.3g
Paprika, punainen100g26kcal0.9g4.6g0.4g2g
Sokeri 120g487kcal0g119.9g0g0g
Sinappi 100g131kcal4.4g14.1g6g1.7g
Valkoviinietikka (Rajamäen)150g30kcal0g9.8g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Oliiviöljy 540g4775kcal0g0g540g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2398g11745kcal27.8g314.2g1172g13.6g
Valittu annoskoko1199g5873kcal13.9g157.1g586g6.8g
Annoskoko puolitettuna600g2936kcal7g78.6g293g3.4g
Arvot/100g100g490kcal1.2g13.1g48.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145310