Kauralastut, Tuulikin

Voi sulatetaan, kaurahiutaleet sekoitetaan voisulaan.

Muna ja sokeri vatkataan ja sekoitetaan kaurahiutaleiden joukkoon.

Vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu, lisätään.

Muodostetaan kokkareita pellille ja paistetaan n. 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Kiurunkannus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen2.4g18kcal0g0g1.9g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl3.2g11kcal0.5g1.8g0.2g0.4g
Sokeri 4.1g17kcal0g4g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl1.8g2.3kcal0.2g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g97kcal1.4g12.2g4.4g0.8g
Valittu annoskoko12g49kcal0.7g6.1g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna6g24kcal0.4g3.1g1.1g0.2g
Arvot/100g100g406kcal5.8g50.8g18.3g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149224