Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.4g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 1g3kcal0g0.7g0g0g
Hiiva 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.9g2.9kcal0.1g0.5g0g0.1g
Grahamjauho 1.9g6.2kcal0.2g1.1g0g0.2g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g4.5g16kcal0.6g3g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g56kcal1.8g10.6g0.2g1g
Valittu annoskoko12g28kcal0.9g5.3g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.5g2.7g0.1g0.3g
Arvot/100g100g233kcal7.5g44.2g0.8g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646