Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g19kcal0.5g3.8g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Hiiva 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g69kcal1g9.8g2.6g0.4g
Valittu annoskoko12g35kcal0.5g4.9g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g17kcal0.3g2.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g285kcal4.1g40.5g10.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693