Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g3.3g12kcal0g2.8g0g0.1g
Kananmuna kuoreton3.3g4.8kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 1.4g5.8kcal0g1.4g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g1.3g9kcal0g0g1g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g0.8g0.5kcal0.1g0g0g0.6g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 1.3g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g70kcal1.2g9g3g1.4g
Valittu annoskoko12g35kcal0.6g4.5g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna6g17kcal0.3g2.3g0.8g0.4g
Arvot/100g100g290kcal5g37.5g12.5g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430323