Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g6.6g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Nakki, keskiarvo 2.7g6.4kcal0.3g0g0.6g0g
Kananmuna, paistettu 1.5g3kcal0.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g35kcal1.2g1.8g2.6g0.2g
Valittu annoskoko12g17kcal0.6g0.9g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.3g0.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g144kcal5g7.5g10.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386094