Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Sokeri1.9g7.8kcal0g1.9g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)4.4g14kcal0.7g2.4g0.1g0.6g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Marianne crush 150g1.5g6.6kcal0g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g94kcal1.8g11.4g4.4g1.2g
Valittu annoskoko12g47kcal0.9g5.7g2.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna6g24kcal0.5g2.9g1.1g0.3g
Arvot/100g100g388kcal7.4g47.1g18.2g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622