Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.1kcal0.2g1.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maitosuklaa 2.2g12kcal0.2g1.1g0.7g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2.2g16kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g97kcal1.4g10.2g5.4g0.2g
Valittu annoskoko12g49kcal0.7g5.1g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g24kcal0.4g2.6g1.4g0.1g
Arvot/100g100g399kcal5.7g41.8g22.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772