Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 5.5g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper5.5g16kcal1.4g0g1.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g54kcal3g0.2g4.4g0.2g
Valittu annoskoko12g27kcal1.5g0.1g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.8g0.1g1.1g0.1g
Arvot/100g100g222kcal12.4g0.8g18.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672