Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 6.4g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g2.3g5.3kcal0.3g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g22kcal0.8g2.4g1g0.4g
Valittu annoskoko12g11kcal0.4g1.2g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g93kcal3.3g10g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682