Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 4.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi0.1g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Korianteri, tuore, annos 20g0.2g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 4.9g3.3kcal0.7g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g22kcal1.4g0.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko12g11kcal0.7g0.3g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.4g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g91kcal5.9g2.5g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228