Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.6g4.3kcal0.5g0g0.3g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokosokeri0g0.1kcal0g0g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g2g6.4kcal0.3g1.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 0.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g27kcal1.6g2.8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko12g13kcal0.8g1.4g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.4g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g110kcal6.6g11.5g3.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118413