Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Soijapapu, keitetty, suolaton 5.5g10kcal0.9g0.4g0.4g0.4g
Linssi, punainen, Go Green1.8g5.9kcal0.4g0.9g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g36kcal2.6g3g1g1.4g
Valittu annoskoko12g18kcal1.3g1.5g0.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.7g0.8g0.3g0.4g
Arvot/100g100g150kcal10.7g12.4g4.1g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135074