Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 3.5g12kcal0.4g2.3g0g0.1g
Maitorahka (Pirkka)3.5g2.3kcal0.4g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g1.4g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g41kcal2.8g5g1g0.2g
Valittu annoskoko12g21kcal1.4g2.5g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.7g1.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g171kcal11.6g20.7g4.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116206