Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Maito, Kevyt6.9g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g45kcal1g5.8g1.8g0.2g
Valittu annoskoko12g22kcal0.5g2.9g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.3g1.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g185kcal4.1g24g7.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141859