Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 3.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1.5g7.8kcal0g0g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Maapähkinä 0.7g3.9kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Korppujauho 2g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g61kcal1.2g7.4g2.8g0.6g
Valittu annoskoko12g31kcal0.6g3.7g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g15kcal0.3g1.9g0.7g0.2g
Arvot/100g100g250kcal4.9g30.3g11.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739