Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)4.7g6.5kcal0.5g0g0.5g0g
Sokeri 1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g50kcal1.2g5.8g2.2g0g
Valittu annoskoko12g25kcal0.6g2.9g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.3g1.5g0.6g0g
Arvot/100g100g204kcal4.9g23.8g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692