Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipulikuutiot rainbow3.9g0.4kcal0.1g0.1g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki3.9g5.9kcal0g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g19kcal0.4g0.8g1.6g0.2g
Valittu annoskoko12g10kcal0.2g0.4g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.1g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g80kcal1.7g3.3g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888