Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala2g4.7kcal0.2g0.9g0g0.2g
Tonnikala vedessä 4.5g4.7kcal1g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Polar 5% juusto2g3.3kcal0.6g0g0.1g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g0.8g0.9kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g28kcal3.8g2g0.4g0.4g
Valittu annoskoko12g14kcal1.9g1g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal1g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g116kcal15.6g8.2g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391