Pannukakku

2 munaa
2rkl makeutusjauhetta tai sokeria
1tl suolaa
6dl maitoa
3dl vehnäjauhoja
päälle:
1,5 omenaa
kanelia
muutama nokare margariinia

Sekoita ainekset ja kaada uunipellille leivinpaperille.

Asettele omenalohkot päälle ja ripottele niille hieman kanelia.

Muutama nokare margariinia tms. tekevät pannarin pinnasta herkullisen.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1034 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.3g8.1kcal0.3g1.6g0g0.1g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe0g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g26kcal1.2g4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko12g13kcal0.6g2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.3g1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g107kcal5g16.5g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=13378