Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Kookosrasva 100 % 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton1.6g5kcal0.4g0.2g0.3g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g1.9g4.1kcal0.1g0.9g0g0.8g
Manteli 1.3g7.7kcal0.3g0.1g0.7g0.1g
Saksanpähkinä 0.4g3kcal0.1g0g0.3g0.1g
Hasselpähkinä 0.3g2kcal0g0g0.2g0.1g
Rusina 1.7g4.9kcal0g1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g142kcal1.8g4.4g13g2.6g
Valittu annoskoko12g71kcal0.9g2.2g6.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna6g36kcal0.5g1.1g3.3g0.7g
Arvot/100g100g582kcal7.4g18g53.3g10.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201