Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 3.8g8.7kcal0.7g0g0.6g0g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.2g4kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g30kcal1.8g0.4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko12g15kcal0.9g0.2g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.5g0.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g122kcal7.4g1.6g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513