Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g0.9g3.4kcal0.1g0.6g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kaurahiutale 0.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g1.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä, rainbow2.9g2.9kcal0.6g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g41kcal2.6g4.8g1g0.6g
Valittu annoskoko12g20kcal1.3g2.4g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.7g1.2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g167kcal10.7g19.7g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307499