Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.6g2kcal0g0.4g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g1g2.6kcal0.1g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g13kcal0.2g1g0.6g0g
Valittu annoskoko12g6kcal0.1g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.1g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g53kcal0.8g4.1g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386585