Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna (vanha, kuorittu)3.1g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Paprika, punainen2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.1g6.9kcal0.5g0g0.5g0g
Heinz ketsuppi0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g23kcal1.2g2g1g0g
Valittu annoskoko12g11kcal0.6g1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.3g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g93kcal5g8.3g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926