Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1.4g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.9g3.2kcal0g0g0.3g0g
Kaurahiutale 0.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Atria kevyt jauheliha8.2g14kcal1.6g0g0.8g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g1.2g3.9kcal0.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g49kcal4.2g0.8g3g0g
Valittu annoskoko12g25kcal2.1g0.4g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal1.1g0.2g0.8g0g
Arvot/100g100g201kcal17.2g3.3g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203