Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1.6g8.3kcal0g0g0.9g0g
Maito,kevyt (valio) 100g1.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g62kcal1.2g8.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko12g31kcal0.6g4.4g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g16kcal0.3g2.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g253kcal4.9g35.8g8.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287