Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Hapankaali 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska Eldorado0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste2g7kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g48kcal1.8g4.2g2.4g0.4g
Valittu annoskoko12g24kcal0.9g2.1g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.5g1.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g197kcal7.4g17.4g9.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132150