Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.9kcal0.2g1.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g1.2g2.1kcal0g0.1g0g0g
Mustikka3.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)0.6g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g54kcal1.2g7.4g1.4g0.6g
Valittu annoskoko12g27kcal0.6g3.7g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.3g1.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g222kcal4.9g30.3g5.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956