Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
Tomaattimurska 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g25kcal1.6g0.8g1.6g0.2g
Valittu annoskoko12g13kcal0.8g0.4g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.4g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g103kcal6.6g3.3g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215452