Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g8.7g13kcal1.9g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1.6g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g1.6g1.7kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g36kcal3.8g0.4g2.2g0g
Valittu annoskoko12g18kcal1.9g0.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal1g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g147kcal15.4g1.6g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691