Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g5.1g6.1kcal0.9g0.1g0.2g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow1.6g5.3kcal0.1g1.2g0g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g2.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g27kcal2g3g0.6g0.2g
Valittu annoskoko12g13kcal1g1.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.5g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g108kcal8.1g12.2g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441155