Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3.5g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.4g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g16kcal1g0.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko12g8kcal0.5g0.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g65kcal4.1g2.4g3.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137152