Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka2.8g8.6kcal0.3g1.7g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g17kcal0.6g3.4g0.2g0.8g
Valittu annoskoko12g9kcal0.3g1.7g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Arvot/100g100g71kcal2.5g13.9g0.8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159742