Kesäkurpitsa-sämpyläruudut (yhteishyvä)

Raasta kesäkurpitsa ja lisää suola.

Anna seistä tunnin ajan.

Purista raasteesta vesi pois.

Lisää siirappi, siemenet ja kesäkurpitsaraaste.

Alusta taikina jauhoilla löysäksi.

Lisää öljy ja loput jauhot vähitellen.

Alusta kimmoisaksi.

Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Taputtele levyksi.

Anna kohota 15 minuuttia.

Jaa kohonnut leipä taikinpyörällä neliöiksi.

Voitele pinta öljyllä ja ripottele päälle siemeniä.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Auringonkukansiemen 0.4g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sämpyläjauho Sunnuntai kaurainen sämpyläjauho (Sunnuntai)6.6g23kcal0.9g4.4g0.2g0.3g
Öljy, keskiarvo (E), annos 10g0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g58kcal2g9.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko12g29kcal1g4.8g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g15kcal0.5g2.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g241kcal8.3g39.7g5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242361