Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1.6g2kcal0g0g0.2g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g4.4g15kcal0.6g0g1.4g0g
Broilerinfilee (Snellman)6.3g5.2kcal1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g44kcal3.2g0.2g3.4g0g
Valittu annoskoko12g22kcal1.6g0.1g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.8g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g180kcal13g0.8g13.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325231