Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 0.8g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g3.8g4.5kcal0.7g0g0.2g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 2.7g1.2kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruusukaali 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g17kcal1.6g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko12g9kcal0.8g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.4g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g71kcal6.5g2.4g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142959