Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1.4g5.5kcal0g1.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Margariini, 60%, Rainbow0.5g2.5kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g0.9g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.9g0.8kcal0g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 5.5g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Fariinisokeri0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g42kcal0.8g6.6g1.2g0.4g
Valittu annoskoko12g21kcal0.4g3.3g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.2g1.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g169kcal3.3g26.8g4.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173006