Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)1.9g5.7kcal0.2g1.1g0g0.3g
Fariinisokeri2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Muna, annos 60g0.9g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Mustikka metsä- 2.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g83kcal1g10.2g4g0.8g
Valittu annoskoko12g41kcal0.5g5.1g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna6g21kcal0.3g2.6g1g0.2g
Arvot/100g100g339kcal4.1g41.8g16.4g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592