Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g2.4g6.2kcal0.1g0.1g0.6g0g
Maitorahka (Pirkka)3g2kcal0.4g0.1g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g4.9g17kcal0.1g0.1g1.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 1g4.2kcal0g1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Liivate 0.2g0.8kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g60kcal1.6g2.8g4.6g0g
Valittu annoskoko12g30kcal0.8g1.4g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g15kcal0.4g0.7g1.2g0g
Arvot/100g100g246kcal6.6g11.5g18.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091