Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g5.7g32kcal0.6g1.8g2.3g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2.2g7.4kcal0g0.1g0.8g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g4.4g26kcal0.9g0.3g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g131kcal3g4.4g11g0g
Valittu annoskoko12g66kcal1.5g2.2g5.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g33kcal0.8g1.1g2.8g0g
Arvot/100g100g533kcal12.2g17.9g44.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104