Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g3.1g7.8kcal0.5g0g0.7g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi1.3g6.3kcal0.1g0g0.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g3.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Salsa medium (Rainbow)1g0.3kcal0g0g0g0g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g0.5g1.5kcal0g0g0.2g0g
Kesäkurpitsa2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g35kcal1.2g0.6g3g0g
Valittu annoskoko12g18kcal0.6g0.3g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.3g0.2g0.8g0g
Arvot/100g100g144kcal4.9g2.5g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200274