Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5.2g12kcal0.9g0g0.9g0g
Vehnälese, Liperin mylly1.3g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Kidneypapu, suolaliemessä3.3g3.7kcal0.3g0.6g0g0.3g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0.3g2.2kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g45kcal3.4g1.4g3g2g
Valittu annoskoko12g23kcal1.7g0.7g1.5g1g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.9g0.4g0.8g0.5g
Arvot/100g100g183kcal13.8g5.7g12.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540