Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 0.9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai2.5g8.9kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)1.6g5.8kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g3.8g3.2kcal0g0.7g0g0.1g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Vesi0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g76kcal1.2g10.6g3g1g
Valittu annoskoko12g38kcal0.6g5.3g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna6g19kcal0.3g2.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g307kcal4.8g42.7g12.1g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099