Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Tomaatti 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g0.5g0.8kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1.9g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa2.5g3.3kcal0.5g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g20kcal1.4g1.4g0.6g0g
Valittu annoskoko12g10kcal0.7g0.7g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.4g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g81kcal5.7g5.7g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123634