Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 2.3g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale 0.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana25g37kcal3.2g1.2g2.2g0g
Valittu annoskoko12g18kcal1.6g0.6g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.8g0.3g0.6g0g
Arvot/100g100g148kcal12.9g4.8g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227897